..........

 

Házak - PRIVLAKA

 

9x3 m-es 2 szobás, nappalis-konyhás,
fürdőszobás, nagy teraszos mobilházak

A mobilház, mint lakóhely-típus, sokak által még kevésbé ismert, de nyaraláshoz már egyre népszerűbb ideiglenes otthon, főleg tengerparti üdüléshez ideális szálláshely.

Mobilházaink olyan házak, amelyek egészben lettek a rendeltetési helyre, egy közművesített kempingbe szállítva és telepítve. A mobilház minden olyannal el van látva, ami az Ön kényelméhez elengedhetetlen a nyaralás ideje alatt. A mobilházakban kialakításra került egy praktikusan berendezett és teljesen felszerelt amerikai konyha (nappali-konyha-étkező), valamint hálószobák és fürdőszoba, illetve WC. A mobilházak hűtő-fűtő klímával felszereltek.
A mobilházak előtt kerti bútorok és napozóágyak állnak a ház lakóinak rendelkezésére.

Ezzel a hangulatos megoldással zavartalanul töltheti el nyaralását, nem nélkülözve semmilyen megszokott komfortot, mert az otthon melegét ígérő mobilház teljes értékű szabadságélményt biztosít a közúti forgalomtól izolált, mediterrán környezetben. 

 

Térkép:

 

Mobilház képei
..........

A kemping bejáratától balra, a strandtól 80-120 m-re, egyenként 110-120 nm-es árnyékos, fás területen helyezkednek el az összkomfortos 9 m x 3 m alapterületű, önálló, teljesen felszerelt házak.

Két bejáratuk van, egyik a hálószobák, fürdő,WC felé nyílik, másikon a nappali, konyha, étkezőbe lehet bejutni.

A két ajtó előtt 4,3x2,5 m-es fedett terasz található.

Apartmanok magyar SatTv-vel, internet eléréssel, klímával rendelkeznek, nappaliban gázkandalló található. A konyha 6 főre felszerelt, gáztűzhellyel, sütővel, mikrosütővel, mélyhűtős hűtőszekrénnyel.

A házak 4-6 személy kényelmes elhelyezését biztosítják teljes felszereltség mellett. Ágyak méretei: franciaágy 185x140, a kis ágyak 180x63, pótágy mérete a nappaliban 180x115 cm.

Minden mobilház térkép szerinti saját parkolóval rendelkezik.

 

 

 
meteoblue

A kemping honlapja:


OLASZORSZÁGI SZÁLLÁSHELYEINK:

olaszorszag-nyaralas.hu

 

címkefelhő: tengerparti szállás, Privlaka, apartman, Adria, horvát tenger, tengerpart, játszótér, medence, teniszpálya, golfpálya, összkomfortos, lakás, adriai, panzió, nyaraló, Vir, Zadar, kirándulás, camping, kemping, üdülő, teraszos ház, tengeri pihenő, kerékpártúra

Copyright © - tengerparti -szalllas.hu - Minden jog fenntartva..........Az oldalt készítette: Artelier - Soroksár